Vi tilbyder

Privat flytning

Står du og skal flytte fra en lejlighed til en anden, eller skal du flytte i hus? Uanset hvad kan Herdorf Flytteforretning hjælpe dig. 

Herunder kan du læse meget mere om hvad en flytning med os kan indebære – men husk at vi tilpasser tilbuddet til lige præcis de behov du må have.

Removal Company Workers Unloading Furniture And Boxes From Truck Into New Home On Moving Day

Hvad er inkluderet i en flytning?

Når du kontakter os for et tilbud på din flytning, er du garanteret et besøg hvor vi besigtiger dit hjem. Her kan vi, sammen med dig, danne os et overblik over din flytning. Efter dette besøg vil du få et uforpligtende tilbud, med en fast pris.

Det betyder altså at du er sikker på at der ikke dukker ekstra gebyrer op senere, men at den pris vi har givet på din specifikke flytning, er den eneste du skal forholde dig til.

Såfremt du har behov for det, tilbyder vi desuden at afmontere fjernsyn og lamper i den bolig du fraflytter – på den måde er du sikker på at dette bliver gjort professionelt, samtidig med at vi pakker dine ting ned forsvarligt og fragter dem trygt til den nye destination. 

Der er desuden muligt at låne flyttekasser fuldstændig gratis hos os. Vi sørger for at levere og afhente kasserne for dig igen, når du er på plads.

Nedpakning

Hvis vi skal varetage din flytteopgave, hjælper vi dig gerne med nedpakning. På den måde kan du være sikker på at nedpakningen lever op til de højeste standarder, samtidig med at alle dine ejendele flyttes trygt og sikkert; du skal altså ikke bekymre dig om at noget beskadiges under flytningen.

Forsikring

Vi er dækket efter flyttebranchens anbefalede forsikringer, hvilket betyder at hvis uheldet skulle være ude, får du selvfølgelig erstatning. Vi er dækket op til 50.000 kroner pr. kolli; altså pr. flyttekasse. Desuden er vi dækket af op til 2 millioner kroner pr. flytteopgave. Du kan altså være sikker på at dine ting i gode, sikre hænder, når du vælger Herdorf flytteforretning.

Midlertidig opbevaring

Står du i en situation hvor der dine ejendele skal opbevares mellem flytninger, kan vi være behjælpelige med dette. Når vi kommer og vurderer din flytning, kan vi sammen finde ud af logistikken omkring dette.

Tillægsydelser

Alle flytninger er individuelle, hvorfor du kan have specifikke behov. Når du kontakter os kan vi derfor kigge på dine behov, og herefter skræddersy en løsning der passer til netop dig.

Skal du flytte?

Modtag et tilbud