Herdorf Flytteforretning

Om os

Vores fokus hos Herdorf Flytteforretning er enkelt; Vi ønsker at gøre flytteprocessen så enkel og overskuelig for dig, som overhovedet muligt. Det er vores vigtigste opgave at sikre en gnidningsfri proces, og gøre vores til at du får den bedst mulige oplevelse.

Et at vores fornemmeste varemærker, er at Herdorf Flytteforretning ledes af 2. generations flyttemænd. Vi har begge arbejdet under den tidligere ejer af firmaet, inden han videregav stafetten til os. Firmaet er altså med andre ord gået i arv, hvorfor vores mission er at videreføre firmaets gode ry, og den høje kvalitet af arbejdet, som Herdorf Flytteforretning er kendt for. 

Vores venskab strækker sig over 25 år. Vi har mere end 20 års erfaring med faget, og 12 af disse år har vi arbejdet sammen i flyttebranchen. På trods af de mange års erfaring, ser vi på branchen med ungdommelige øjne. Når du booker en flytning med os, kan du være sikker på at vores fokus er på at du føler dig tryg i processen – og at du føler dig hørt.

Landsdækkende flyttefirma

Fra vores to afdelinger i henholdsvis Hobro og Risskov, opererer vi i hele landet. Intet projekt er for småt eller for stort. Hvis du skal flytte, hjælper vi hellere end gerne til.

3a181000ab3eaf6362c9bf4b8dcbb4fc

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Uanset størrelsen og afstanden, tilbyder vi besigtigelse af dit hjem, samt et uforpligtende tilbud. Du kan desuden være sikker på at tilbuddet er en fast pris – du skal altså ikke bekymre dig om ekstra gebyrer.