Dit fortrukne flyttefirma i Aarhus, Hobro og Randers

Vi har altid fokus på dine behov.

Hos Herdorf flytteforretning er vores kunder i centrum. Vi lytter altid til vores kunder og bestræber os på at yde den bedste service, så din flytning bliver så let og bekvem som muligt.

Fast pris

Vi tilbyder altid fast pris, så ingen skjulte gebyrer. Vi kommer gerne og besigtiger dit hjem og giver en pris.

Gratis lån af flyttekasser

Hos Herdorf flytteforretning, kan du låne gratis flyttekasser til dine ting og vi kommer gerne ud til dig med dem.

Forsikring

Vi har en god forsikring, så du kan føle dig tryg under hele flytningen. Du kan læse mere under forsikring.

Få professionel hjælp til din flytning

Står du og skal flytte fra en lejlighed til en anden, eller skal du flytte i hus? Uanset hvad kan Herdorf Flytteforretning hjælpe dig. 

Herunder kan du læse meget mere om hvad en flytning med os kan indebære – men husk at vi tilpasser tilbuddet til lige præcis dine behov.

Herdorf flytteforretning

tilbyder en række forskellige ydelser.

Nedpakning

Vi hjælper dig gerne med nedpakning. På den måde kan du være sikker på at nedpakningen lever op til de højeste standarder, samtidig med at alle dine ejendele flyttes trygt og sikkert.

Opbevaring

Står du i en situation hvor der dine ejendele skal opbevares, kan vi være behjælpelige med dette. Når vi kommer og besigtiger din flytning, aftaler vi logistikken omkring dette.

Tillægsydelser

Alle flytninger er individuelle, hvorfor du kan have specifikke behov. Når du kontakter os kan vi derfor kigge på dine behov, og herefter skræddersy en løsning der passer til netop dig.

Hvad er inkluderet i en flytning?

Når du kontakter os for et tilbud på din flytning, er du garanteret et besøg hvor vi besigtiger dit hjem. Her kan vi, sammen med dig, danne os et overblik over din flytning. Efter dette besøg vil du få et uforpligtende tilbud, med en fast pris.

Det betyder altså at du er sikker på at der ikke dukker ekstra gebyrer op senere, men at den pris vi har givet på din specifikke flytning, er den eneste du skal forholde dig til.

Såfremt du har behov for det, tilbyder vi desuden at afmontere fjernsyn og lamper i den bolig du fraflytter – på den måde er du sikker på at dette bliver gjort professionelt, samtidig med at vi pakker dine ting ned forsvarligt og fragter dem trygt til den nye destination. 

Der er desuden muligt at låne flyttekasser fuldstændig gratis hos os. Vi sørger for at levere og afhente kasserne for dig igen, når du er på plads.