Erhvervsflytning

Hos Herdorf flytteforretning, tilbyder vi professionel og pålidelig erhvervsflytning til firmaer i hele landet.

Vi har mange års erfaring i at håndtere erhvervsflytninger af alle størrelser og kompleksiteter. Vi ved, at hver virksomhed har unikke behov, og vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at flytningen er skræddersyet til dine specifikke krav.

Removal Company Workers Unloading Furniture And Boxes From Truck Into New Home On Moving Day

Hvad er inkluderet i en flytning?

Når du kontakter os for et tilbud på din flytning, er du garanteret et besøg hvor vi besigtiger dit hjem. Her kan vi, sammen med dig, danne os et overblik over din flytning. Efter dette besøg vil du få et uforpligtende tilbud, med en fast pris.

Det betyder altså at du er sikker på at der ikke dukker ekstra gebyrer op senere, men at den pris vi har givet på din specifikke flytning, er den eneste du skal forholde dig til.

Såfremt du har behov for det, tilbyder vi desuden at afmontere fjernsyn og lamper i den bolig du fraflytter – på den måde er du sikker på at dette bliver gjort professionelt, samtidig med at vi pakker dine ting ned forsvarligt og fragter dem trygt til den nye destination. 

Der er desuden muligt at låne flyttekasser fuldstændig gratis hos os. Vi sørger for at levere og afhente kasserne for dig igen, når du er på plads.

Vi tilbyder gratis lån af flyttekasser

Hvis vi skal varetage din flytteopgave, hjælper vi dig gerne med nedpakning. På den måde kan du være sikker på at nedpakningen lever op til de højeste standarder, samtidig med at alle dine ejendele flyttes trygt og sikkert; du skal altså ikke bekymre dig om at noget beskadiges under flytningen.

Forsikring

Vi er dækket efter flyttebranchens anbefalede forsikringer, hvilket betyder at hvis uheldet skulle være ude, får du selvfølgelig erstatning. Vi er dækket op til 50.000 kroner pr. kolli; altså pr. flyttekasse. Desuden er vi dækket af op til 2 millioner kroner pr. flytteopgave. Du kan altså være sikker på at dine ting i gode, sikre hænder, når du vælger Herdorf flytteforretning.

Skal du flytte?

Modtag et tilbud